Parempien kuvien puolesta

AMMATTIKUVAAJAT PALVELUKSESSASI.
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Facebook

Meistä

Hei!

Olemme perheomisteinen, helsinkiläinen valokuvastudio, jolla on pitkät perinteet laadukkaasta kuvatuotannosta. Isämme Jürgen Schmidin Studio Seppä oli ensimmäinen digitaaliseen valokuvaukseen keskittynyt studio Suomessa, ja monen suomalaisen suosikkimerkin hovikuvaamo.

 

Vuosien varrella joukkomme on vahvistunut loistavalla tiimillä valokuvauksen ja asiakaspalvelun ammattilaisia. Yhdessä jatkamme isän hienoa perintöä: Asiakkaamme ovat meille kaikki kaikessa, ja luotettavuus jokaisen toimeksiantomme tärkein kulmakivi. Siksi vain parhaan laadun toimittaminen asiakkaalle riittää.

 

Suunnittelemme kuvat yhdessä kanssasi, tai toteutamme valmiiksi hiomasi visiot. Ja lopputuloksen - sen on aina oltava paras mahdollinen. 

Nähdään studiolla!

Martina, Joakim & koko Studio Schmidin tiimi

 

Kuviamme

Ota yhteyttä, näytämme mielellämme mitä muuta
olemme tehneet!

 
NOSH_lapset_6001585_SATUMETSÄ_taskutun
600139104_Jasmin_etu
NOSH_lapset_6001557_ZIP collegesvetari_e
NOSH_lapset_6001290_MOVE T-paita_etu
studioschmid_7
6001452104_Tukaani_etu
NOSH_lapset_6001556_BLOCK collegesvetari
2
aminfashion_2
Musti&Mirri_fiilis_18080929625
3
 

Mitä me teemme.

Kauttamme hoituvat mm. laadukkaat tuotekuvat, henkilöstökuvaukset ja monenlaiset mainoskuvat. Kartoitetaan tarpeesi yhdessä!

Tuotekuvaus

Kuvalla on voima muuttaa kävijät asiakkaiksi. Korkealaatuiset, sisältöä tukevat tuotekuvat ovat yksi tärkeimmistä tekijöistä 

ostopäätöksessä ja jäävät mieleen jopa kuusi kertaa paremmin kuin sanallinen kuvaus. Haemme tarpeen mukaan kuvattavat tavarat studiolle.

Muotikuvaus

Muotikuva tarjoaa tärkeää tietoa vaatteen yksilöllisistä ominaisuuksista, mutta myös välittää katsojalle suunnittelijan haluamaa tunnelmaa. Kun kameraan vangitaan yksityiskohtaisesti vaatteen värit, materiaali ja leikkaus, on ostajan  helppo visioida se päälleen. 

Ruokakuvaus

Ruokakuvaus on monien mielestä  kuvauksen kuninkuuslaji, halutaanhan  katsojalle välittää annoksen kauniiden yksityiskohtien ja värien lisäksi ruoan herkullinen maku. Mikä on onnistunut ruokakuva? Sellainen, joka saa veden herahtamaan kielelle!

Henkilökuvaus

Hyvät henkilöpotretit kiinnostavat, sitouttavat ja tukevat asiantuntijan viestiä ja yrityksen kulttuuria. Toteutamme henkilökuvauksia niin yksityishenkilöille kuin yritysten henkilöstölle. Kuvaukset toteutetaan tarpeen mukaan studiollamme tai asiakkaan tiloissa.

Koti -ja sisustus
kuvaus

Sisustuskuvauksia varten studiomme muuntuu milloin aurinkoiseksi terassiksi, milloin modernin skandinaaviseksi makuuhuoneeksi. Paljon kuvauksia teemme myös asiakkaan valitsemissa tiloissa paikan päällä, ja myös kalustekuljetukset hoituvat helposti kauttamme.

Videokuvaus

Videot vetoavat ihmisiin ja myös mainoskanavien algoritmit rakastavat niitä.

Videoita näytetään, suositaan ja katsotaan moninkertaisesti enemmän kuin tekstejä tai kuvia. Tilaa meiltä laadukkaat videosisällöt, jotka kulkevat kauniisti linjassa tuotekuviesi kanssa.

Fiilis -ja mainoskuvaus

Paras kampanja on sellainen, jossa asiakkaan tarina pääsee loistamaan.

Kerro oma tarinasi meille. Vain mielikuvitus on rajana, kun loihdimme kuulemamme eläviksi kuviksi, asiakkaidesi ulottuville.​

Eläinkuvaus

Yksi on varma ja se on se, että nelijalkaisten kavereiden kuvauksissa vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa! Me rakastamme eläinkuvauksia.
 Studiollamme onkin nähty kaikenkarvaisia malleja afgaaninvinttikoirista kaneihin ja kissoihin.

Keitä me olemme.

 

Joakim Schmid

Valokuvaaja 

joakim@studioschmid.fi

050 599 4992

Martina Schmid

Valokuvaaja 

martina@studioschmid.fi

050 582 4064

Tea Ahllund

Myyntipäälikkö 

tea@studioschmid.fi

040 034 3311

Esa Pasanen

Valokuvaaja 

esa@studioschmid.fi

050 331 8358

Anna Peltola

Kuvausassistentti 

anna@studioschmid.fi

050 306 4250

Ari Asukka

Kuvankäsittelijä 

ari@studioschmid.fi

050 563 3633

Timo Astikainen

Kuvankäsittelijä 

timo@studioschmid.fi

040 525 4903

Tuotanto

yleinen osoite

tuotanto@studioschmid.fi

 

Hei, mitä mietit? Pyydä tarjous tai kysele lisää - vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

STUDIO SCHMID OY - RUOSILANTIE 7B, 00390 HELSINKI

TEL: 050 599 4992  |  TUOTANTO@STUDIOSCHMID.FI

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Studio Schmid Oy - Ruosilantie 7b, 00390 Helsinki - tuotanto@studioschmid.fi - 050 599 4992 - rekisteri -ja tietosuojaseloste